Decorative pattern
Decorative cotton image

Paloma pridobila oznako Superbrands

Paloma 09 Web Naslovna Superbrands Decorative shadow Decorative cotton image

V Sloveniji je bilo avgusta 2019 glede na podatek Urada za intelektualno lastnino registriranih 25.421 blagovnih znamk. Le 1 % blagovnih znamk v Sloveniji pa si zasluži nositi ime Superbrands. Izbor teh znamk temelji na spontanem zaznavanju, ki ga blagovne znamke vzbujajo pri slovenskih potrošnikih in ga izrazijo v anketnem vprašalniku. Med znamkami, ki se zdijo potrošnikom edinstvene, jim zaupajo in se z njimi lahko identificirajo, je tudi Paloma.

Decorative background

Paloma je kakovostna slovenska blagovna znamka s 150-letno tradicijo, je vaša najboljša prijateljica v dobrih in slabih časih. Spremlja vas v vseh življenjskih situacijah, doma, v službi in na poti, v družbi, v dvoje ali v trenutkih samote.     

  

Blagovne znamke, ki se lahko pohvalijo z oznako Superbrands, odlikujejo kakovost, edinstvenost, zaupanje, ki so si ga pridobile z ohranjanjem standarda, ter sposobnost čustvenega povezovanja in identificiranja z ljudmi na ravni osebnih vrednot.    

  

Ponosni smo, da lahko z blagovno znamko Paloma ustvarjamo visoko vrednost za naše zveste kupce, hkrati pa se vsem iskreno zahvaljujemo za zaupanje.  

Oglejte si tudi

E-novice

Ostani na tekočem z ekskluzivnimi trenutki, nasveti in novostmi iz sveta Palome!

Hvala za prijavo na Palomine e-novičke!

Za uspešen zaključek prijave klikni na povezavo, ki smo jo poslali v tvoj e-nabiralnik.

Tam te čaka naše sporočilo in povezava, s katero potrdiš svoj e-naslov. Veselimo se, da bomo s tabo lahko delili naše novosti, fantastične trenutke in palomastične trike za vsakdan.
Decorative feather
Hash sign

Sledi nam
na družbenih omrežjih

Ta stran uporablja piškotke

Na našem spletnem mestu uporabljamo naslednje piškotke za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje: nujno potrebni, analitični. Več informacij.