Serviete

Visoko kvalitetne serviete Paloma se vam ponujajo v različnih izvedbah tako po kvaliteti, kot velikosti. Imamo tudi takšne, ki smo jih že zložili, da boste hitreje gotovi s pripravo mize. Želite manjše, običajne ali malo večje? V naši ponudbi najdete vse. Izbirate lahko med Paloma Elite, Paloma Style in Paloma Joy servietami. Paloma serviete so na voljo v različnih barvnih odtenkih in k vsaki od barv lahko kombinirate potiskano servieto. V času praznikov ponudbo obogatimo z dodatnimi velikonočnimi, božičnimi in novoletnimi motivi serviet.

Uporabite priročen filter in izberite svojo najljubšo kombinacijo serviet.

Pomlad doma na vaši mizi

Te dni potrebujemo sonce, svetlobo in toploto, ki prihaja s pomladjo, da nas napolni z vitaminom D, ki smo ga v hladnih dneh z manj sonca pogrešali in pa seveda s pozitivizmom, ki ga prinese svetloba v naš vsakdan.

Zato smo na pomladnih servietah Paloma Style uporabili veliko rumene barve, ki predstavlja veselje do življenja, spremembo, simbolizira nov začetek in razcvet kreativnosti. Prav tako pa nismo pozabili na praznične dni, ki so pred vrati in za katere se bo letos potrebno še posebej potruditi, da bodo prazniki zares praznični. Naj bodo vaše dobrote na mizi okusne a enostavne, pogrinjek pa všečen in prikupen.

Izberite svoj najljubši pomladno-velikonočni motiv serviet Paloma Style in pustite domišljiji in kreativnosti prosto pot ter si v svojem domu pričarajte pomlad. Vaši domači bodo navdušeni.

 
 

Na spodnjih fotografijah lahko najdete nekaj idej za pogrinjek s servietami Paloma Style.

 
 
 
 

Prvi Paloma Style izziv – sestavite pogrinjek iz čim več različnih serviet Paloma. Za tiste manj drzne predlagamo, da izberete eno servietko z motivom in ostale v pripadajočih pomladnih barvah. Za tiste bolj drzne pa – kombinirajte več vzorčkov. Lahko se preizkusite tudi v origami tehniki.

 

Namig najdete tukaj:

 
 

Drugi Paloma Style izziv  - pobarvajte jajčka z naravnimi barvili. Lahko jih skuhate v čebulnih olupkih, v rdeči pesi, v kvalitetnem rdečem vinu ali pa skupaj z borovnicami. Če pa uporabite serviete Paloma Style in se lotite servietne tehnike, bodo pa jajčka najlepša.

Kako to naredite poglejte tukaj:

 
 
 
 

Barvito leto 2019

Serviete imajo v gospodinjstvu posebno vlogo. So naše drobne vsakdanje spremljevalke; včasih komaj opazne in samoumevne toda pomembne. Njihova vloga daleč presega praktično uporabnost. Z barvami, vzorci in motivi v vsakdanje priložnosti vnesejo nekaj več. So naše drobno veselje vsakega dne, in to skozi vse leto, saj smo v Palomi pripravili pester izbor serviet., ki bodo v trgovine prišle kot zaokrožene sezonske kolekcije.

 

Celotno kolekcijo serviet Paloma za leto 2019 lahko občudujete v našem katalogu.

 
 
 
 

Pomladi smo vsi mladi

Pomlad ima veliko obrazov, a vsi izžarevajo enako neustavljivo energijo, ob kateri se preprosto dobro počutimo. Nekaj te energije smo ujeli tudi v izvirne nove dizajne serviet.
 
 

Carpe diem, izkoristi dan!

Dizajni Palominih serviet za poletje in jesen govorijo o strasti, uživanju v življenju in sproščenem vzdušju. Zato prevladujejo močne, kod od sonca ožarjene barve in drzni vzorci.
 
 

Zimska pravljica

Na eni strani tih spokoj in na drugi uglajeno praznično razkošje. To je vzdušje kolekcije serviet, ki bodo z nami skozi najbolj čaroben del leta.
 
 

Naj se zabava prične!

Ni pomembno kdaj se zgodi in kako razkošna je. Pomembno je, kako dobro, razigrano in veselo je vzdušje na vaši zabavi. K temu lahko prispevajo tudi razigrani pogrinjki.

Majhna, srednja, velika

Serviete v velikosti 24x24 cm so nepogrešljive spremljevalke popoldnevom ob kavi ali čaju in koščku peciva ali slastne torte. Naj ne manjkajo tudi, ko postrežemo sveže sadje. Najdete jih pod linijo Paloma Style.

Srednje velike serviete v velikosti 30x30 cm in 33x33 cm so tiste, ki jih najbolj poznamo in nas spremljajo vsakodnevno in ob vseh priložnostih. Primerne so za zajtrk, kosilo in večerjo ter različne zabave. Poiščite serviete pod linijo Paloma Style ali Paloma Joy.

Velike serviete 40x40 cm so najprimernejše za svečane dogodke, večerjo v dvoje ali pomembno obletnico. Lahko pa jih uporabimo tudi takrat, ko želimo svojim najdražjim ponuditi samo najboljše. Poiščite svojo najljubšo vrhunsko kombinacijo med servietami Paloma Elite in Paloma Style.

 
 

Zložena servieta

Ker se nam vedno mudi, smo v Palomi pripravili širok nabor serviet, ki smo jih za vas že predhodno preložili na 1/8. Tako bo lepo pogrnjena miza pripravljena v hipu tudi med delovnim tednom, ko nam kar naprej primanjkuje časa. Seveda pa ne sme manjkati tudi na nobenem dogodku s Catering postrežbo. Serviete najdete v različnih dizajnih in barvah pod linijo Paloma Elite.
 
 

Pestra izbira barv in motivov

Imate raje pisane serviete ali takšne v eni barvi? V Palomi ponujamo široko paleto enih in drugih. Vse med seboj barvno usklajene tudi za tiste, ki se težje odločite in zato izberete več kot eno servieto za svoj popoln pogrinjek.
 
 

Vrhunski materiali iz Palome

V Palomi serviete izdelujemo iz 100% PEFC certificirane celuloze in skrbno izbiramo preizkušene organske barve. Kljub temu, da je v osnovi vsaka servieta iz celuloze, z različnimi tehnološkimi postopki izdelamo različne materiale za serviete.

Tako so serviete iz tissue materiala, ki jih najdete pod linijo Paloma Style, po površini gladke in imajo posebno vtiskovanje na robu. Tudi serviete Paloma Joy so iz materiala tissue, vendar z bubbling vtiskovanjem, ki naredi posebno zanimivo strukturo po celotni površini serviete.

Vrhunski material Soft & Compact, iz katerega so izdelane serviete Paloma Elite, prepoznate po drobnem vtiskovanju po celotni površini serviete. Serviete Paloma Elite so zato mehke na otip in istočasno kompaktne ter idealne za zlaganje najrazličnejših kreacij za pogrinjke. To so visoko kvalitetne serviete, ki brez pomislekov zamenjajo tudi tekstilne prtičke.

Kontakt

Paloma d.d.
Sladki Vrh 1
SI - 2214 Sladki Vrh Slovenija
 
+386 (0)2 6457 100
 

Spremljajte nas