Serviete

Visoko kvalitetne serviete Paloma se vam ponujajo v različnih izvedbah tako po kvaliteti, kot velikosti. Imamo tudi takšne, ki smo jih že zložili, da boste hitreje gotovi s pripravo mize. Želite manjše, običajne ali malo večje? V naši ponudbi najdete vse. Izbirate lahko med Paloma Elite, Paloma Style in Paloma Joy servietami. Paloma serviete so na voljo v različnih barvnih odtenkih in k vsaki od barv lahko kombinirate potiskano servieto. V času praznikov ponudbo obogatimo z dodatnimi velikonočnimi, božičnimi in novoletnimi motivi serviet.

Uporabite priročen filter in izberite svojo najljubšo kombinacijo serviet.

Majhna, srednja, velika

Serviete v velikosti 24x24 cm so nepogrešljive spremljevalke popoldnevom ob kavi ali čaju in koščku peciva ali slastne torte. Naj ne manjkajo tudi, ko postrežemo sveže sadje. Najdete jih pod linijo Paloma Style.

Srednje velike serviete v velikosti 30x30 cm in 33x33 cm so tiste, ki jih najbolj poznamo in nas spremljajo vsakodnevno in ob vseh priložnostih. Primerne so za zajtrk, kosilo in večerjo ter različne zabave. Poiščite serviete pod linijo Paloma Style ali Paloma Joy.

Velike serviete 40x40 cm so najprimernejše za svečane dogodke, večerjo v dvoje ali pomembno obletnico. Lahko pa jih uporabimo tudi takrat, ko želimo svojim najdražjim ponuditi samo najboljše. Poiščite svojo najljubšo vrhunsko kombinacijo med servietami Paloma Elite in Paloma Style.

 
 

Zložena servieta

Ker se nam vedno mudi, smo v Palomi pripravili širok nabor serviet, ki smo jih za vas že predhodno preložili na 1/8. Tako bo lepo pogrnjena miza pripravljena v hipu tudi med delovnim tednom, ko nam kar naprej primanjkuje časa. Seveda pa ne sme manjkati tudi na nobenem dogodku s Catering postrežbo. Serviete najdete v različnih dizajnih in barvah pod linijo Paloma Elite.
 
 

Pestra izbira barv in motivov

Imate raje pisane serviete ali takšne v eni barvi? V Palomi ponujamo široko paleto enih in drugih. Vse med seboj barvno usklajene tudi za tiste, ki se težje odločite in zato izberete več kot eno servieto za svoj popoln pogrinjek.
 
 

Vrhunski materiali iz Palome

V Palomi serviete izdelujemo iz 100% PEFC certificirane celuloze in skrbno izbiramo preizkušene organske barve. Kljub temu, da je v osnovi vsaka servieta iz celuloze, z različnimi tehnološkimi postopki izdelamo različne materiale za serviete.

Tako so serviete iz tissue materiala, ki jih najdete pod linijo Paloma Style, po površini gladke in imajo posebno vtiskovanje na robu. Tudi serviete Paloma Joy so iz materiala tissue, vendar z bubbling vtiskovanjem, ki naredi posebno zanimivo strukturo po celotni površini serviete.

Vrhunski material Soft & Compact, iz katerega so izdelane serviete Paloma Elite, prepoznate po drobnem vtiskovanju po celotni površini serviete. Serviete Paloma Elite so zato mehke na otip in istočasno kompaktne ter idealne za zlaganje najrazličnejših kreacij za pogrinjke. To so visoko kvalitetne serviete, ki brez pomislekov zamenjajo tudi tekstilne prtičke.

Kontakt

Paloma d.d.
Sladki Vrh 1
SI - 2214 Sladki Vrh Slovenija
 
+386 (0)2 6457 100
 

Spremljajte nas