Decorative background
Decorative feathers Decorative feathers

Serviete

Paloma Servieti Decorative shadow

Še tako običajno kosilo se v družbi pisanih serviet spremeni v obrok, poln veselja, potem pa so tu še posebne priložnosti in tiste serviete, ki jih hranimo prav zanje. Poiščite svoje najljubše dizajne serviet in z njimi polepšajte svojo jedilno mizo.

Robcek 2
 

Drobno veselje pri jedi

Lepo pogrnjena miza vedno vključuje pisane serviete. V Palomi serviete barvamo z organskimi barvami, nanje pa tiskamo najrazličnejše tradicionalne in moderne vzorce, ki so prilagojeni tako letnim časom kot tudi različnim priložnostim.

Paloma Joy so naše cenovno najbolj ugodne serviete, Paloma Style so klasične serviete z gladko površino in posebnim vtiskovanjem na robu, medtem ko serviete Paloma Elite na otip delujejo, kot da so narejene iz blaga, zaradi česar so še posebej primerne za zlaganje pogrinjkov.Vzorci serviet
 

Široka paleta barv in motivov

Pestra izbira barv in motivov je med seboj barvno usklajena, kar omogoča obilo kreativnosti. Izberete več kot eno servieto in ustvarite svoj popoln pogrinjek.
E-novice

Ostani na tekočem z ekskluzivnimi trenutki, nasveti in novostmi iz sveta Palome!

Hvala za prijavo na Palomine e-novičke!

Za uspešen zaključek prijave klikni na povezavo, ki smo jo poslali v tvoj e-nabiralnik.

Tam te čaka naše sporočilo in povezava, s katero potrdiš svoj e-naslov. Veselimo se, da bomo s tabo lahko delili naše novosti, fantastične trenutke in palomastične trike za vsakdan.
Decorative feather
Hash sign

Sledi nam
na družbenih omrežjih

Ta stran uporablja piškotke

Na našem spletnem mestu uporabljamo naslednje piškotke za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje: nujno potrebni, analitični. Več informacij.