Toaletni papir Paloma za vsakogar

Za zahtevnejše uporabnike, za večja gospodinjstva, za tiste, ki se želijo razvajati ali za tiste, ki iščejo samo dobro razmerje med ceno in kakovostjo. Palomina ponudba zaobjema široko ponudbo toaletnih papirjev. Barvni, z vzorčki, odišavljeni, z negovalnimi ekstrakti ali povsem beli in brez dodatkov. Toaletne papirje Paloma najdete pod linijami Paloma Deluxe Sensitive, Deluxe, Exclusive in Classic.

Uporabite priročen filter in poiščite toaletni papir po vaši meri.

 
 
 
 
 
 

Najmehkejši toaletni papir

Prepustite se izjemni nežnosti in mehkobi najnovejše linije toaletnih papirjev Paloma Deluxe Sensitive. Z vsakim dotikom vas razvajajo z dodanimi naravnimi ekstrakti karitejevega masla ali svile. Vrhunsko izkušnjo zagotavljajo izredno mehka, 100% vlakna čiste celuloze in reliefni vzorec blazinic, ki jih vtisnemo v papir med samo proizvodnjo. 
 
 
 
 
 
 
 
 

Odišavite toaletni prostor z nežnim vonjem

Za tiste, ki prisegajo na prijeten in svež vonj v toaletnih prostorih, smo poskrbeli s toaletnimi papirji, ki imajo odišavljen tulec z vonjem po otroškem pudru ali zelenem čaju. Nanos dišave na tulec omogoča optimalno sproščanje dišave in svežino, ki traja ves čas trajanja role toaletnega papirja, hkrati pa preprečuje stik parfuma s kožo. Kljub temu so naši toaletni papirji z dišavami še dodatno dermatološko testirani, s čemer zagotavljamo najvišjo zanesljivost za uporabnike, katerih koža je občutljiva ali podvržena raznim alergijam. Odišavljene toaletne papirje najdete v linijah Paloma Exclusive in Deluxe
 
 
 
 

Kontakt

Paloma d.d.
Sladki Vrh 1
SI - 2214 Sladki Vrh Slovenija
 
+386 (0)2 6457 100
 

Spremljajte nas