Decorative pattern
Decorative cotton image

Prispevamo k ohranjanju čistejšega okolja

Paloma Green 1060x640px Decorative shadow Decorative cotton image

Decorative background

Z razmišljanjem o prihodnjih generacijah je Paloma razvila novo linijo trajnostnih izdelkov Paloma GREEN. Zasnova izdelka daje prednost recikliranim materialom in se v največji možni meri izogiba plastičnim materialom.

Paloma Green Tp 530x700px
 

Toaletni papir Paloma GREEN

Toaletni papir Paloma GREEN je triplastni toaletni papir iz 100% FSC certificiranih recikliranih vlaken, pakiran v vrečko iz reciklirane plastike, ki služi kot vreča za smeti za večkratno uporabo. Kompaktni zvitki s 180 listi prispevajo k manjši uporabi embalaže, manjšemu vplivu na okolje in prihranijo čas in denar potrošnikov zaradi manjše pogostnosti nakupa in menjave rolic.

Paloma Render 947 Copy2
 

Robčki Paloma GREEN

Robčki Paloma GREEN so visokokakovostni štirislojni robčki iz celuloze s certifikatom FSC, pakirani v funkcionalno papirnato embalažo. Papirna škatla s 6-stopinjskim odpiralnim pokrovom služi kot razdeljevalec robčkov za polnjenje žepnih kovčkov za večkratno uporabo.

Z ljubeznijo do okolja...in vas. GO GREEN!

Oglejte si tudi

E-novice

Ostani na tekočem z ekskluzivnimi trenutki, nasveti in novostmi iz sveta Palome!

Hvala za prijavo na Palomine e-novičke!

Za uspešen zaključek prijave klikni na povezavo, ki smo jo poslali v tvoj e-nabiralnik.

Tam te čaka naše sporočilo in povezava, s katero potrdiš svoj e-naslov. Veselimo se, da bomo s tabo lahko delili naše novosti, fantastične trenutke in palomastične trike za vsakdan.
Decorative feather
Hash sign

Sledi nam
na družbenih omrežjih

Ta stran uporablja piškotke

Na našem spletnem mestu uporabljamo naslednje piškotke za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje: nujno potrebni, analitični. Več informacij.