Decorative pattern
Decorative cotton image

Prva pomoč ob trdovratnih madežih

Clock icon

Čas branja:1 min

Paloma 07 Web Naslovna Ciscenje Madezev Decorative shadow Decorative cotton image

Madeži nam lahko hitro zagrenijo razpoloženje na zabavi, obisku ali pri delu v službi. Takrat nam pridejo prav najrazličnejši triki za njihovo čim hitrejšo odstranitev. Predstavljamo prvo pomoč za odstranjevanje treh najpogostejših madežev.

Decorative background
Paloma 14
 

1. Ličila

Če ste svoje najljubše oblačilo popackali z ličili, na primer z rdečilom za ustnice ali maskaro, potrebujete le papirnate brisače Paloma Multi Fun Flexi Cut ali robčke, vodo in nekaj detergenta za pomivanje posode. Madež najprej rahlo obrišite (ne drgnite) s papirnato brisačko. Nato nanj nanesite nekaj kapljic hladne vode in nekaj kapljic detergenta za pomivanje posode. Pustite delovati nekaj minut in podrgnite s papirnato brisačko. Oblačilo nato še operite v pralnem stroju.  

Paloma 08 Web Hranljiv Obrok 2
 

2. Kri

Ko se manjša nesreča konča z okrvavljeno rano in madežem na oblačilu, je čas za takojšnje ukrepanje. Če želite odstraniti ta trdovratni madež, potrebujete papirnate brisače Paloma Multi Fun Flexi Cut in mineralno vodo. Na madež čim prej nanesite mineralno vodo, malo počakajte in popivnajte s papirnato brisačko. Po potrebi oblačilo operite še v pralnem stroju.  

Paloma 08 Web Hranljiv Obrok 1
 

3. Rdeče vino

Kanček nepazljivosti in rdeče vino se znajde na bluzi ali srajci. Brez skrbi! Na madež čim prej nanesite mineralno vodo in madež popivnajte s papirnato brisačo Paloma Multi Fun Flexi Cut. Po potrebi oblačilo operite še v pralnem stroju.  

Oglejte si tudi

E-novice

Ostani na tekočem z ekskluzivnimi trenutki, nasveti in novostmi iz sveta Palome!

Hvala za prijavo na Palomine e-novičke!

Za uspešen zaključek prijave klikni na povezavo, ki smo jo poslali v tvoj e-nabiralnik.

Tam te čaka naše sporočilo in povezava, s katero potrdiš svoj e-naslov. Veselimo se, da bomo s tabo lahko delili naše novosti, fantastične trenutke in palomastične trike za vsakdan.
Decorative feather
Hash sign

Sledi nam
na družbenih omrežjih

Ta stran uporablja piškotke

Na našem spletnem mestu uporabljamo naslednje piškotke za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje: nujno potrebni, analitični. Več informacij.