Decorative pattern
Decorative cotton image

Kako očistiti dom samo z limonami, sodo bikarbono in mlekom?

Paloma 06 Web Naslovna Ciscenjedoma Brez Decorative shadow Decorative cotton image

Zagotovo še ne poznate naslednjih palomastičnih trikov za trajnostno čiščenje doma. Poletni meseci so namreč čas druženja in obiskov, zato je pomembno, da goste pričakate v čistem domu. Veste, da lahko stanovanje očistite popolnoma trajnostno z limonami, sodo bikarbono in celo z mlekom?

Decorative background
Paloma 06 Web Ciscenjedoma 01c
 

1. Ljubitelji pečenih rib lahko pečico očistite z limonami.

Ste delali limonado, pa vam je ostalo nekaj že ožetih limon? Nikar jih še ne vrzite stran! Limone dajte v skledo z vodo in jo postavite v pečico. Vklopite ventilator in čez 20 minut se bo vaša pečica na ekonačin znebila neprijetnih vonjav.

Paloma 06 Web Ciscenjedoma 04
 

2. Za tiste, ki ste občutljivi na prah.

Če se niste lotili čiščenja zaves med spomladanskim čiščenjem, je sedaj skrajni čas, da jih pripravite na poletne dni. Prah in prašni delci, ki so nevidni očesu, pa tudi cvetni prah v blagu zastajajo in povzročajo napade kašlja ali pa slabšajo že tako nadležne alergije. Zavese operite v pralnem stroju. Da se bodo res dobro razkužile, pa vam predlagamo, da mehčalcu dodate še pol kozarčka alkoholnega kisa, ki pa ne bo razkužil zgolj zaves, temveč bo tudi preprečil nastanek vodnega kamna v vašem pralnem stroju.

Paloma 06 Web Ciscenjedoma 03
 

3. Kako z mlekom očistiti glavo za prhanje?

Glavo za prhanje lahko očistite na zelo preprost način. V mleko pomočite Paloma Multi Fun papirnato brisačko in jo za eno uro ovijte okoli glave za prhanje. Mleko bo odstranilo vodni kamen in ostanke mila.

Paloma 06 Web Ciscenjedoma 02
 

4. Lepljiva kuhinjska napa? Nič več!

Ste vedeli, da je kuhinjska napa zadnje, kar se očisti v kuhinji? Na napi se zadržujejo maščobni delci, prah in bakterije. Vsega se lahko znebimo na popolnoma naraven način – v steklenički zmešajte 500 ml vode, sok 2 limon in 3 zvrhane žlice sode bikarbone. Poškropite mastne površine in pustite stati vsaj pol ure. S Paloma Multi Fun brisačko boste zlahka odstranili maščobo.

Paloma 06 Web Ciscenjedoma 05
 

5. Super trik za madeže na preprogi.

Zagotovo kdaj zvečer prižgete dišečo svečo za romantično vzdušje ob branju najljubše knjige. Zato vam verjetno niso tuji madeži voska, ki se včasih znajdejo tudi na preprogi. Te madeže z lahkoto odstranite – s pomočjo Paloma Multi Fun papirnate brisačke in vročega likalnika. Papirnato brisačko preprosto položite čez madež in z vročim likalnikom stalite vosek, ki se nato prime papirnate brisačke.

S temi super palomastičnimi triki in nasveti boste svoj dom očistili hitro, učinkovito in na trajnosten način.

Oglejte si tudi

E-novice

Ostani na tekočem z ekskluzivnimi trenutki, nasveti in novostmi iz sveta Palome!

Hvala za prijavo na Palomine e-novičke!

Za uspešen zaključek prijave klikni na povezavo, ki smo jo poslali v tvoj e-nabiralnik.

Tam te čaka naše sporočilo in povezava, s katero potrdiš svoj e-naslov. Veselimo se, da bomo s tabo lahko delili naše novosti, fantastične trenutke in palomastične trike za vsakdan.
Decorative feather
Hash sign

Sledi nam
na družbenih omrežjih

Ta stran uporablja piškotke


Na našem spletnem mestu uporabljamo naslednje piškotke za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje: nujno potrebni, analitični.

Več informacij Green arrow pointing right