Decorative pattern
Decorative cotton image

3 nepozabne ideje za zabavno preživljanje časa s prijatelji

Paloma 08 Web Naslovna Prijatelji Decorative shadow Decorative cotton image

Poletje je čas za zabavne dogodivščine s prijatelji. Topli, sončni dnevi so popolni za odklop od službe, šole in ostalih napornih situacij. S pomočjo prijateljev negativne misli preprosto 'odletijo' stran, hkrati pa ustvarjamo lepe spomine, ki si jih bomo zapomnili za celo življenje. Še nimaš idej za odklop? Preveri, kaj ti priporočamo mi!

Decorative background
Paloma 08 Web Prijatelji 01
 

Piknik na plaži

Je kdo rekel 'road trip'? Naj bo ta spontan ali načrtovan – vedno je poln smeha, sprostitve in pesmi iz najstniških let, ki odmevajo iz radia v avtomobilu. Vse, kar potrebuješ, so kopalke, brisače in košara ali hladilna torba, polna svežega sadja, napitkov, prigrizkov in okusnih sendvičev. Pa seveda, ne pozabi še na končno destinacijo – mi bomo zagotovo 'piknikirali' ob morju ali pa ob čudovitem jezeru.  

Za vsak slučaj s seboj vzemi še papirnate brisačke Paloma PRO Food, saj vsi vemo, da vedno pride do nezgod ravno takrat, ko brisačk nimamo. Zagrizi v sočno nektarino ali pa osvežilen kos lubenice – brez skrbi. 

Paloma 08 Web Prijatelji 02
 

Pikado z vodnimi baloni

Ko se temperature dvignejo, je osvežitev idealna. Zakaj tokrat ne bi vključili še svojih prijateljev? Organizirajte pikado z vodnimi baloni. Vodne balone napolnite s hladno vodo, jih pritrdite na tarčo in se preizkusite v poletnem izzivu. Seveda pa lahko vodne balone izkoristite tudi na klasičen način in priredite tekmovanje v obmetavanju z vodnimi balončki. To je odličen in hiter način, da se ohladite, obenem pa ustvarite zabavne spomine s svojimi prijatelji.   

Paloma 08 Web Prijatelji 03
 

Poletna filmska noč

Najlepša poletna atmosfera je tista pod zvezdami. Postavite zunanji kino na vrtu ali terasi in pripravite magično filmsko noč za prijatelje. Izberite svoj najljubši poletni film, ga projicirajte na velikem platnu in pripravite sveže kokice z maslom. Namesto platna lahko uporabite tudi veliko belo rjuho ali pa kar steno svojega stanovanja. Poskrbite še, da bo vašim gostom udobno – potrebujete zgolj nekaj odej in puhastih blazin. Ob večerni svetlobi zvezd boste uživali v čarobni atmosferi, ki jo ponuja nočno gledanje filmov na prostem. 

Da so trenutki, preživeti s prijatelji, zabavni in nepozabni, res ne potrebujemo veliko. Zagotovo si bomo zapomnili karaoke v avtu, osvežitev z vodnimi baloni in tisti film iz otroštva, ki smo si ga skupaj ogledali pod zvezdami – saj se v teh drobnih trenutkih skriva veliko smeha in radosti. 


Oglejte si tudi

E-novice

Ostani na tekočem z ekskluzivnimi trenutki, nasveti in novostmi iz sveta Palome!

Hvala za prijavo na Palomine e-novičke!

Za uspešen zaključek prijave klikni na povezavo, ki smo jo poslali v tvoj e-nabiralnik.

Tam te čaka naše sporočilo in povezava, s katero potrdiš svoj e-naslov. Veselimo se, da bomo s tabo lahko delili naše novosti, fantastične trenutke in palomastične trike za vsakdan.
Decorative feather
Hash sign

Sledi nam
na družbenih omrežjih

Ta stran uporablja piškotke

Na našem spletnem mestu uporabljamo naslednje piškotke za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje: nujno potrebni, analitični. Več informacij.