Decorative pattern
Decorative cotton image

Z veliko donacijo pomagamo prizadetim v poplavah

Paloma 09 Web Naslovna Dobrodelnost Petrol Slo 02 Decorative shadow Decorative cotton image

Z zavedanjem, kako močno so poplave prizadele nekatere izmed nas, je Paloma sočutno priskočila na pomoč in prizadetim pomagala po svojih najboljših močeh.

Decorative background
Paloma 09 Web Dobrodelnost Petrol
 

Družbeno odgovorno podjetje

Trenutne krizne razmere na prizadetih območjih so se vsakega izmed nas globoko dotaknile. Paloma je kot družbeno odgovorno podjetje v tej situaciji nemudoma ukrepala in prizadetim v poplavah pomagala z donacijo lastnih produktov. Donacija družbe Paloma je bila vredna več kot 33.000 EUR in je bila razdeljena po prioritetni listi dobrodelnih organizacij kot so Karitas, Rdeči križ in Upornik.


Generalni tajnik slovenskega Karitasa Peter Tomažič pravi: »Za gospodinjstva, ki so jih prizadele poplave je najpomembnejše, da smo z njimi in da v tej povezanosti odgovarjamo na njihove resnične potrebe. Karitas sedaj spremlja več kot 3.100 gospodinjstev. Mnogi morajo zelo prilagoditi svoje življenje, saj so uničena njihova stanovanja in so izgubili skoraj vse potrebščine. Odstranjevanje posledic poplav, je njihov vsakdan. Mnogi živijo drugod v improviziranih pogojih. Izdelki Palome so od samega začetka in tudi sedaj zelo koristni za vsakdanje potrebe prizadetih gospodinjstev. Zato res iskrena hvala. »

Paloma se je pridružila tudi pobudi skupine Petrol Slovenija in omogočala brezplačen prejem izbranih izdelkov na prodajnih mestih na poplavljenih območjih. Na slednjih so prizadetim namenjeni Paloma toaletni papir, papirnate brisače in robčki, ki so v trenutni situaciji še kako potrebni.


Verjamemo, da smo skupaj lahko močnejši. Tako v lepih, kot tudi težkih trenutkih.

Oglejte si tudi

E-novice

Ostani na tekočem z ekskluzivnimi trenutki, nasveti in novostmi iz sveta Palome!

Hvala za prijavo na Palomine e-novičke!

Za uspešen zaključek prijave klikni na povezavo, ki smo jo poslali v tvoj e-nabiralnik.

Tam te čaka naše sporočilo in povezava, s katero potrdiš svoj e-naslov. Veselimo se, da bomo s tabo lahko delili naše novosti, fantastične trenutke in palomastične trike za vsakdan.
Decorative feather
Hash sign

Sledi nam
na družbenih omrežjih

Ta stran uporablja piškotke

Na našem spletnem mestu uporabljamo naslednje piškotke za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje: nujno potrebni, analitični. Več informacij.