Naj bodo robčki Paloma vaš stalni spremljevalec

 
 
Smeh, jok, prehlad, alergije na cvetni prah? Želite občutek popolne higiene na vsakem koraku? Paloma robčki, nežni in mehki, naj bodo vedno pri roki, v žepu, torbici ali poslovni aktovki. V Palomi smo z linijo Sensitive Care robčkov poskrbeli za tiste, ki imajo radi odišavljene in za čas prehladov in gripe obogatene z balzamom. Za tiste, ki prisegajo na izdelek brez dodatkov pa sta kot nalašč liniji Paloma Exclusive in Classic.

Najmlajšim uporabnikom smo namenili robčke Paloma Junior, s privlačnimi motivi igrivih prijateljev zmajčkov, da bi naše malčke že zgodaj pritegnili k privajanju na higieno.

Preverite celotno ponudbo, od klasike do posebnih edicij s pomočjo filtra.
 
 

Prepustite se nežnosti in vonju zdravilnih rastlin

Z mislijo na skrb razdražene kože, popolno nego in sproščanje dihalnih poti smo razvili novo generacijo izjemno mehkih in nežnih robčkov Paloma Sensitive Care.  Izdelani so iz naravnih vlaken 100% celuloze, ki smo jim dodali negovalne izvlečke kamilice, sivke, timijana ali mentola. Pridobljeni certifikat Dermatološko testirano je dokaz odličnosti, ki vam zagotavlja vrhunsko kakovost in koži prijeten dotik.
 
 
 
 

Za tiste, ki prisegajo na robčke brez dodatkov

Na voljo so vam žepni robčki, ki jih najdete v klasični oranžni ali modri embalaži. Robčki Paloma Classic so odlična izbira, kadar iščete ugodno razmerje med ceno in kakovostjo priznane blagovne znamke. V  času zime in prehlada priporočamo še bolj kakovostne robčke Paloma Exclusive, kjer vam štiri izjemno mehke plasti papirja, izdelanega iz 100% celuloze, zagotavljajo popolno zanesljivost in vam prihranijo marsikatero nevšečnost oziroma neprijetno izkušnjo.
 
 
 
 

Uživajte v čarobni zimi

Zima prinaša mraz in mnoge nevšečnosti, zaradi katerih se lahko počutimo slabše ali morda celo zbolimo. Pijte veliko tekočine, po možnosti se razvajajte z doma pripravljenimi mešanicami čajev, pojdite na svež zrak in k temu pozovite še vaše najbližje in prijatelje. Naj vam bodo sporočilca na žepnem pakiranju robčkov Paloma Classic Winter is Magic v opomnik, da je zima lahko čudovita in ko sneg pobeli breg ni izgovora, da se ne bi poveselili, kepali, skupaj naredili snežaka ali kot majhni otroci občutili nežne snežinke na svojem nosu.
 
 
 
 

Mehkoba in nežnost za vas povsod v vašem domu

Predstavljamo vam novo kolekcijo vrhunskih kozmetičnih robčkov in brisač v škatlici Paloma Sensitive Care, ki jih preprosto morate imeti vedno pri roki. So izjemno mehki in vpojni. Škatlica s posebno oblikovano odprtino omogoča praktičen in hiter odjem takrat, ko ga najbolj potrebujete. Privlačen dizajn škatlice vam bo polepšal vsak prostor v stanovanju, v pisarni in vašem delovnem okolju. Škatlice za robčke so nekoliko ožje, da se ergonomsko prilagodijo roki. Kozmetične brisače pa so v podolgovati škatlici, da se bolje prilegajo tudi bolj drsečim in vlažnim površinam v kopalnicah.

Kontakt

Paloma d.d.
Sladki Vrh 1
SI - 2214 Sladki Vrh Slovenija
 
+386 (0)2 6457 100
 

Bodite obveščeni