decor

Do Marsa
in nazaj

Paloma Max kompakten in ekstra dolg toaletni papir.
4 kompaktne rolice = 10 običajnih

Paloma Paloma

Trislojni ekstra dolg toaletni papir v kompaktni obliki. Odkrijte inovativno pakiranje štirih rolic z enako količino toaletnega papirja kot deset običajnih rolic.

Paloma

Paloma Max

Novi Paloma Max je toaletni papir novih razsežnosti. V kompaktni rolici se skriva trislojni toaletni papir, ki je tako dolg, da zgolj štiri rolice zagotavljajo enako količino toaletnega papirja kot 10 klasičnih rolic. Resnično inovativen toaletni papir, ki zavzame manj prostora, traja dlje in je hkrati mehek in nežen na dotik.

decor decor Paloma

*Dolžina 4 rolic Paloma MAX toaletnega papirja je enaka 10 normalnim rolicam toaletnega papirja Paloma Exclusive comfort +/- 5%.

Poenostavi pot v trgovino in do Marsa

Kompaktne rolice so popolna izbira za vsak dom in vsako pot, saj trajajo dlje in zavzamejo manj prostora v avtu, na kolesu ali na raketi. So namreč tako kompaktne in dolge, da bi za pot do Marsa in nazaj potrebovali zgolj eno rolico. Zato smo svetovne raziskovalce vesolja presenetili s paketom papirja Paloma Max in pokazali, da je popoln celo za potovanje v vesolje.

Paloma

Majhen paket za človeka, štiri velike rolice za človeštvo

Vesoljske agencije, ki se pripravljajo na pot na Mars, so že prejele paket kompaktnega papirja Paloma Max, ki ne zavzame veliko prostora, traja dolgo in je tako popoln spremljevalec tudi na poti v vesolje. Medtem ko nestrpno spremljamo, ali jih bodo tam tudi uporabili, pa se lahko o njihovi uporabnosti in mehkobi prepričate že danes, saj so že na voljo v prodajalnah Mercator, Tuš in Leclerc.

Paloma

Vesoljski center v Sladkem Vrhu

Inovativne rolice kompaktnega toaletnega papirja so razvili naši strokovnjaki v Sladkem Vrhu. Na novem najsodobnejšem papirnem stroju proizvajamo močan, a hkrati mehek in vpojen papir. Nove proizvodnje linije s hitrostjo 700 m/min pa omogočajo tesno in kompaktno navitje rolice. Verjamemo, da bo to začetek nečesa velikega in sprememba, ki bo poenostavila poti v trgovino in izboljšala kakovost življenja. Kompaktna rolica je namreč tudi ekološka izbira, saj pušča manj ogljičnega odtisa in je na voljo v embalaži, katere 30 % predstavlja reciklirana plastika.

Paloma
 
Decorative pattern Decorative pattern

Lastnosti

 • Število plasti Število plasti
  3
 • Pakiranje Pakiranje
  4 kompaktnih rolic =
  10 običajnih
 • Material Material
  100% certificirana celuloza
 • Dodatki Dodatki
  /
 • Posebnost Posebnost
  Dermatološko testirano
Nazaj na Paloma.si

Ta stran uporablja piškotke

Na našem spletnem mestu uporabljamo naslednje piškotke za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje: nujno potrebni, analitični. Več informacij.