ozadje
Logo 150 let

Pobriši z decembrskim stresom in se poteguj za vikend paket v Termah Olimia!

nagrada

Sodeluj v nagradni igri in nam pomagaj zbirati ideje, kako pobrisati z decembrskim stresom. Med vsemi sodelujočimi bomo izžrebali 5 srečnežev, ki bodo prejeli vikend paket za 2 osebi v Termah Olimia.

Oglej si video z nasveti

December je najbolj vesel in čaroben mesec v letu, hkrati pa tudi mesec poln dodatnih obveznosti in visokih pričakovanj, ki lahko na nas delujejo zelo stresno. Bodimo prijazni do sebe in ne dovolimo, da nas želje po popolnosti pahnejo v začaran krog stresa. Zato pobrišimo z decembrskim stresom.

ozadje

Zapiši svoj predlog, kako lahko pobrišemo z decembrskim stresom, in sodeluj v nagradni igri!

dekoracija

Preberi si 3 Palomine nasvete, kako pobrisati z decembrskim stresom.

CLEAN: Počistimo s slabo vestjo!

Enostavno pobrišimo misli, da bi morali narediti vse popolno, boljše, bolj originalno. Ne postavljajmo si nedosegljivih standardov in raje uživajmo v trenutku.

FLEXI: Bodimo fleksibilni!

V življenju ne gre vedno vse po načrtih. Stvari se spreminjajo in pogosto zavijejo svojo pot, ne da bi nas kdo kaj vprašal. Namesto da se jezimo, se prilagodimo.

FOOD: Uživajmo v hrani!

Zabavajmo se med pripravo hrane in uživajmo v vsakem grižljaju. Namesto na »Instagram videz« jedi se osredotočimo na prijetne občutke in ponosno uživajmo ob navadnem pohančku ali pa ob rahlo brezobličnih piškotih, ki smo jih spekli z otroki.

Predlogi, kako pobrisati z decembrskim stresom, ki ste jih prispevali sodelujoči v nagradni igri.

 

Julija Bučar

Letos bom potico naročila kar pri tašči!

 

Nejc Novak

S celo žlahto smo se odločili, da si ne kupujemo daril. Kakšno olajšanje!

 

Mojca Pehtar

Namesto, da bom sama kuhala božično večerjo, smo se s frendi zmenili, da vsak nekaj malega prinese.

Pobrišimo z decembrskim stresom

December nas vsako leto znova potegne v začaran krog lova za popolnimi darili, priprav na praznovanja, nabitih urnikov s službenimi obveznostmi, zabav, družinskih srečanj …

Preberite članek Arrow right icon
ozadje

Ta stran uporablja piškotke

Na našem spletnem mestu uporabljamo naslednje piškotke za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje: nujno potrebni, analitični. Več informacij.