Proizvodnja pol gotovih izdelkov

V proizvodnji pol gotovih izdelkov, naši proizvodni delavci in strojniki upravljajo papirne stroje za izdelavo papirja. Operaterji na previjalnih strojih opravljajo formatirano in večplastno previjanje papirja, namenjenega za predelavo v gotove izdelke. 

 Prosta delovna mesta

Proizvodnja gotovih izdelkov

V proizvodnji gotovih izdelkov izdelujemo različne vrste higienskega papirja, papirnate izdelke za higieno (serviete, robčke, WC rolice, brisače). Naši sodelavci v proizvodnji gotovih izdelkov upravljajo stroje za previjanje higienskega papirja in strojne linije za izdelavo končnih izdelkov. 

 Prosta delovna mesta

Vzdrževanje

Vzdrževalci s svojim znanjem in izkušnjami zagotavljajo maksimalno obratovalno razpoložljivost strojev in naprav. V delovnem procesu odpravljajo zastoje, ki so posledica okvar in popravil na napravah in strojih. Hkrati pa ves čas opravljajo redna vzdrževalna dela. 

Logistika

Delo na področju logistike je dinamično, saj se odvija na različnih lokacijah znotraj in zunaj lokacije sedeža družbe. Sodelavci v internem transportu in skladiščih izvajajo postopke prevzemanja in izdajanja blaga, pripravljajo in urejajo ustrezno dokumentacijo za oddajo in komisioniranje blaga. 

 Prosta delovna mesta

Podporne službe

Nudimo atraktivna in dinamična delovna mesta znotraj različnih področij kot so finance in računovodstvo, prodaja in marketing, kadri ter zdravje in varstvo pri delu, nabava, centralna pisarna ter sistem vodenja kakovosti in ekologija.

 Prosta delovna mesta

Dijaki in študenti

Dijakom in študentom omogočamo opravljanje obvezne prakse za pridobitev praktičnih znanj in izkušenj, kot dopolnitev njihovemu teoretičnemu znanju iz šolskih klopi. 

 Prosta delovna mesta

Papirništvo zaposluje ZA REDNO

Pripravi se na jutri, zgrabi priložnost že danes!

Načrtuj kariero v papirništvu. Postani papirničar nove dobe. Pričakuj dinamično delo, polno izzivov. Čaka te redna zaposlitev v stabilnem delovnem okolju. Večizmensko delo v neprekinjeni procesni proizvodnji, kjer se vedno kaj dogaja.

Več o poklicu papirničarja lahko najdeš na www.papirnicar.si.

Kako postaneš papirničar?

Šolanje z vajeništvom - novost z letom 2018

Vključiš se v program vajeništva. V naslednjih treh letih se boš kar polovico časa učil o papirništvu tam, kjer papir nastaja – v papirnici. Ob tebi bo mentor z dolgoletnimi izkušnjami iz prakse. Med vajeništvom boš tudi denarno nagrajen. Drugo polovico časa boš kot vsi dijaki obiskoval šolo. V sistem vajeništva se lahko vključijo dijaki takoj po končani osnovni šoli, pa tudi brezposelni ali že zaposleni.

 

Dokvalifikacija

Izobrazba katerekoli stopnje s področja kemije, elektrotehnike, strojništva, mehatronike, grafike, informatike ali kovinarstva je dobra odskočna deska za pridobitev NPK (nacionalne poklicne kvalifikacije) papirničar. Svojo izobrazbo lahko nadgradiš v samo pol leta. Stourni izobraževalni program za naziv papirničar poteka na Inštitutu za celulozo in papir, v okviru Akademije za papirništvo.

Kontakt

Paloma d.d.
Sladki Vrh 1
SI - 2214 Sladki Vrh Slovenija
 
+386 (0)2 6457 100
 

Spremljajte nas