Proizvodnja pol gotovih izdelkov

V proizvodnji pol gotovih izdelkov, naši proizvodni delavci in strojniki upravljajo papirne stroje za izdelavo papirja. Operaterji na previjalnih strojih opravljajo formatirano in večplastno previjanje papirja, namenjenega za predelavo v gotove izdelke. 

 Prosta delovna mesta

Proizvodnja gotovih izdelkov

V proizvodnji gotovih izdelkov izdelujemo različne vrste higienskega papirja, papirnate izdelke za higieno (serviete, robčke, WC rolice, brisače). Naši sodelavci v proizvodnji gotovih izdelkov upravljajo stroje za previjanje higienskega papirja in strojne linije za izdelavo končnih izdelkov. 

 Prosta delovna mesta

Vzdrževanje

Vzdrževalci s svojim znanjem in izkušnjami zagotavljajo maksimalno obratovalno razpoložljivost strojev in naprav. V delovnem procesu odpravljajo zastoje, ki so posledica okvar in popravil na napravah in strojih. Hkrati pa ves čas opravljajo redna vzdrževalna dela. 

Logistika

Delo na področju logistike je dinamično, saj se odvija na različnih lokacijah znotraj in zunaj lokacije sedeža družbe. Sodelavci v internem transportu in skladiščih izvajajo postopke prevzemanja in izdajanja blaga, pripravljajo in urejajo ustrezno dokumentacijo za oddajo in komisioniranje blaga. 

Podporne službe

Nudimo atraktivna in dinamična delovna mesta znotraj različnih področij kot so finance in računovodstvo, prodaja in marketing, kadri ter zdravje in varstvo pri delu, nabava, centralna pisarna ter sistem vodenja kakovosti in ekologija.

Dijaki in študenti

Dijakom in študentom omogočamo opravljanje obvezne prakse za pridobitev praktičnih znanj in izkušenj, kot dopolnitev njihovemu teoretičnemu znanju iz šolskih klopi. 

 Prosta delovna mesta

Papirništvo zaposluje ZA REDNO

Pripravi se na jutri, zgrabi priložnost že danes!

Kako postaneš papirničar?

Kontakt

Paloma d.d.
Sladki Vrh 1
SI - 2214 Sladki Vrh Slovenija
 
+386 (0)2 6457 100
 

Spremljajte nas