Žepni robčki Paloma Sensitive Care

POPOLNA NEGA IN KORAK K ZDRAVJU

Z mislijo na skrb razdražene kože, popolno nego in sproščanje ter odpiranje dihalnih poti smo razvili novo generacijo izjemno mehkih in nežnih robčkov. Izdelani so iz naravnih, skrbno izbranih vlaken 100-odstotne celuloze, ki smo ji dodali negovalne izvlečke kamilice, sivke, timijana in mentola. Pridobljeni certifikat Dermatološko testirano je dokaz odličnosti, ki vam zagotavlja vrhunsko kakovost in koži prijeten dotik. 

Žepni robčki Paloma Sensitive Care Chamomile Essence

Izvlečki kamilice

Poskrbite za občutljivo kožo z nežnim dotikom narave v izvlečkih kamilice.

 VEČ

Žepni robčki Paloma Sensitive Care Lavender Essence

Čudovit vonj sivke

Razvajajte svoje čute s čudovitim in bogatim vonjem sivke.

 VEČ

Žepni robčki Paloma Sensitive Care Thyme Essence

Blagodejni timijan

Odprite svoje dihalne poti z naravno pomočjo blagodejnega timijana.

 VEČ

Žepni robčki Paloma Sensitive Care Shea Butter Balsam

Negovalno karitejevo maslo

Odkrijte popolno nego razdražene kože v čarobni moči negovalnega karitejevega masla.

 
 

Kozmetični robčki in brisače Paloma Sensitive Care

MEHKOBA IN NEŽNOST ZA VAS POVSOD V VAŠEM DOMU

Predstavljamo vam novo kolekcijo vrhunskih kozmetičnih robčkov in brisač v škatlici Paloma Sensitive Care, ki jih preprosto morate imeti vedno pri roki. So izjemno mehki in vpojni. Škatlica s posebno oblikovano odprtino omogoča praktičen in hiter odjem takrat, ko ga najbolj potrebujete. Privlačen dizajn škatlice vam bo polepšal vsak prostor v stanovanju, v pisarni in vašem delovnem okolju. Škatlice za robčke so nekoliko ožje, da se ergonomsko prilagodijo roki. Kozmetične brisače pa so v podolgovati škatlici, da se bolje prilegajo tudi bolj drsečim in vlažnim površinam v kopalnicah.
 
 
 
 

Čutna nežnost za polne noske.

Paloma Sensitive Care Shea butter kozmetične robčke v škatlici oblikuje izjemna vpojnost 3-plastnega papirja iz 100% naravne celuloze. Papir je obdelan z balzamom iz karitejevega masla, zaradi česar so robčki občutno nežnejši. Privlačna škatlica z 80 robčki pa ima posebno oblikovano odprtino, ki omogoča praktičen odjem, ko ga najbolj potrebujete. To je nežnost, ki se ji ne morete upreti.

Big logo

Paloma Sensitive Care big logo za boljšo prepoznavnost blagovne znamke.

Vrhunska Sensitive Care kakovost

3-plastni kozmetični robčki iz naravnih materialov 100% celuloze zagotavljajo izjemno mehkobo in vpojnost. Papir je obdelan z balzamom iz karitejevega masla, zaradi česar so robčki občutno nežnejši.
 
 

Kontakt

Paloma d.d.
Sladki Vrh 1
SI - 2214 Sladki Vrh Slovenija
 
+386 (0)2 6457 100
 

Spremljajte nas