Linija robčkov Paloma Sensitive Care: Izbran produkt leta 2018

15. 2. 2018
Dragi uporabniki zahvaljujemo se vam, da ste v naših produktih ponovno prepoznali kakovost in inovativnost.

 

Pečat Izbran produkt leta predstavlja najvišjo nagrado zadovoljstva in inovativnosti izdelkov, uvedenih na trg v zadnjih 18 mesecih. Je največja svetovna nagrada za inovativne izdelke in storitve široke potrošnje kjer o zmagovalcih odločajo uporabniki. Koncept so razvili pred 29 leti in trenutno deluje v več kot 40 državah.

 

15. 2. 2018 so organizatorji na svečani prireditvi v Ljubljani razglasili rezultate javnomnenjske raziskave inovativnih produktov 2018 v Sloveniji. Potrošniki ste na podlagi zadovoljstva ob uporabi, inovativnosti in atraktivnosti, za izdelek leta izbrali linijo robčkov Paloma Sensitive Care, ki so na tej osnovi prejela prestižni naziv Izbran produkt leta 2018.

O raziskavi:

Neodvisno raziskavo vsakoletno izvaja podjetje AC Nielsen, v njej pa se raziskuje ocena mnenja potrošnikov o  produktih široke potrošnje, ki temeljijo na uporabnosti, zadovoljstvu in nameri nakupa. Cilj raziskave je torej poiskati izdelke, ki prinašajo najvišjo dodano vrednost v očeh kupca ter obveščanje odjemalcev o njih. AC Nielsen potrjuje, da pečat pri potrošnikih vzbuja zaupanje in željo po nakupu, saj ima 90% tistih, ki prepoznajo pečat, namero, da bo izdelek kupilo ali ponovno kupilo. 

Kontakt

Paloma d.d.
Sladki Vrh 1
SI - 2214 Sladki Vrh Slovenija
 
+386 (0)2 6457 100
 

Spremljajte nas