Brisače Paloma Multi Fun prejele pečat Izbran produkt leta 2017

3. 3. 2017
Na sliki od leve proti desni: Alenka Pulec, Dika Vranc, Mojca Cvajdik, Barbara Wutt

Dragi uporabniki zahvaljujemo se vam, da ste v naših produktih ponovno prepoznali kakovost in inovativnost.

 

Pečat Izbran produkt leta predstavlja najvišjo nagrado zadovoljstva in inovativnosti izdelkov, uvedenih na trg v zadnjih 18 mesecih. Je največja svetovna nagrada za inovativne izdelke in storitve široke potrošnje kjer o zmagovalcih odločajo uporabniki. Koncept so razvili pred 29 leti in trenutno deluje v več kot 40 državah.

 

2. 3. 2017 so organizatorji na svečani prireditvi v Ljubljani razglasili rezultate javnomnenjske raziskave inovativnih produktov 2017 v Sloveniji. Potrošniki ste na podlagi zadovoljstva ob uporabi, inovativnosti in atraktivnosti, za izdelek leta v kategoriji Papirnate brisače izbrali linijo papirnatih brisač Paloma Multi Fun, ki je na tej osnovi prejela prestižni naziv Izbran produkt leta 2017.

O raziskavi:

Neodvisno raziskavo vsakoletno izvaja podjetje AC Nielsen, v njej pa se raziskuje ocena mnenja potrošnikov o  produktih široke potrošnje, ki temeljijo na uporabnosti, zadovoljstvu in nameri nakupa. Cilj raziskave je torej poiskati izdelke, ki prinašajo najvišjo dodano vrednost v očeh kupca ter obveščanje odjemalcev o njih. AC Nielsen potrjuje, da pečat pri potrošnikih vzbuja zaupanje in željo po nakupu, saj ima 90% tistih, ki prepoznajo pečat, namero, da bo izdelek kupilo ali ponovno kupilo. 

Kontakt

Paloma d.d.
Sladki Vrh 1
SI - 2214 Sladki Vrh Slovenija
 
+386 (0)2 6457 100
 

Spremljajte nas