Preizkusite Palomine praznične recepte

Recepte poiščite tudi na embalažah papirnatih brisač Paloma Multi Fun!

 
 
 
 

CIMETOVI POLŽKI

 Preberi recept

 
 
 
 

ČOKOLADNI KUKIJI

 Preberi recept

 
 
 
 

MAFINI

 Preberi recept

 
 
 
 

GROG ZA ODPORNOST

 Preberi recept

 
 
 
 

Radi imamo zimo

 
 
 
 

Zima je takšna, kakršno si naredimo. Lahko se jezimo na mraz in meglo ter žalujemo za dolgimi poletnimi dnevi. Lahko pa preprosto uživamo v tišini zimske krajine ali pa v razigranem veselju, ki ga prinesejo zimski prazniki. Kakorkoli že se boste odločili, izdelki Paloma vam bodo stali ob strani.

 

Čarobni so lahko dolgi zimski večeri, ki jih preživimo ob dobrem filmu ali napeti knjigi. Te in še več namigov, kaj početi, da bo zimski čas zabaven, smo v  Palomi zapisali na embalažo super mehkih in nežnih papirnatih robčkov Paloma Exclusive in Paloma Classic, ki bodo v omejenih količinah na voljo v skupinskem pakiranju po 10 paketkov.

 

Ko je zunaj temno in hladno, se lahko skupaj z otroci lotimo tudi peke slastnih in dišečih sladkih dobrot. Odlične recepte za sladke dobrote najdete na embalažah papirnatih brisač Paloma Multifun Design v 2-slojni in 3-slojni kvaliteti. Na njihovih embalažah najdete recepte za okusne zimske dobrote, za prijetno vzdušje pa bo poskrbela tudi široka paleta potiskov na brisačah. Preizkusite vseh osem različic

 

2-slojne brisače Paloma Multifun Design imajo tudi nežno odišavljen tulec, zato da bo v vašem domu dišalo po praznični peki tudi takrat, ko ne boste pekli.  

 
 

Kontakt

Paloma d.d.
Sladki Vrh 1
SI - 2214 Sladki Vrh Slovenija
 
+386 (0)2 6457 100
 

Spremljajte nas