Paloma
Sensitive Care

Najnovejša linija toaletnih papirjev in robcev Paloma Sensitive Care z naravnimi ekstrakti za popolno mehkobo in zanesljivost.

PREBERI VEČ

Paloma
Super Care

Posebne naloge v gospodinjstvu zaupajte strokovnjakom! Papirnate brisače Super Care smo razvili za točno določene namene v vašem gospodinjstvu.

PREBERI VEČ

Paloma
Deluxe Care

Toaletni papirji za zahtevnejše uporabnike, na voljo z dišavo zelenega čaja ali pa popolnoma brez dodatkov za pristen dotik narave.

PREBERI VEČ

Paloma
Exclusive

Naša najbolje prodajana linija toaletnih papirjev, ki vam po ugodni ceni nudi višjo kakovost. V Palomini liniji Exclusive najdete tudi robčke za zahtevnejše uporabnike.

PREBERI VEČ

Paloma
Multi Fun

Naša najbolj raznolika linija, ki ponuja vsestransko uporabne papirnate brisače za vaš dom z dvema različnima stopnjama vpojnosti. Najdete jih pakirane po 2, 4 ali 6 brisač, z različnimi velikostmi lističev, brez ali z barvnim potiskom.

PREBERI VEČ

Paloma
Classic

Paloma Classic združuje izdelke, ki se ponašajo z ugodnim razmerjem med ceno in kakovostjo.

PREBERI VEČ

Paloma
Natura

Papirnate brisače iz 100% recikliranega papirja, ki ponujajo odlično razmerje med kakovostjo in ceno.

PREBERI VEČ

Paloma
Junior

Linija izdelkov, ki naše najmlajše zabava s pisanimi ilustracijami igrivih prijateljev zmajčkov. Vključuje mini robce, robce v škatli z zabavnimi izzivi in serviete za otroške zabave.

PREBERI VEČ

Paloma
Style

Serviete Style odlikuje uporabnost pri različnih obrokih skozi ves dan. Široka paleta barv in dizajnov polepša vsak obrok. Še posebej v času praznikov, ko se običajni ponudbi pridružijo serviete s tematsko obarvanimi motivi. Serviete so na voljo v treh različnih dimenzijah.

PREBERI VEČ

Paloma
Elite

Visoko kakovostne serviete, izdelane iz materiala Soft & Compact, ki zagotavljajo mehkobo z občutkom tekstila ter se odlično zlagajo. Na voljo so v pestri paleti barv in dizajnov. Nekaj serviet smo za vas že pred zložili in vam tako olajšali pripravo lepo pogrnjene mize.

PREBERI VEČ

Paloma
Joy

Serviete Joy so nepogrešljiv spremljevalec na vseh vrtnih zabavah in piknikih, pa tudi ob vsakodnevni malici pridejo še kako prav. Ponujamo jih v dveh dimenzijah, različnih barv in motivov.

PREBERI VEČ

Aktualno

06.09.2019

Nagrajenci nagrasne igre Skrben dotik nežnosti v trgovinah Spar in Interspar

Znani so nagrajenci nagradne igre!

PREBERI VEČ

07.08.2019

Skrben dotik nežnosti - nagradna igra v trgovinah SPAR in INTERSPAR

Do 31. avgusta imate čas sodelovati v nagradni igri in se potegovati za mehke nagrade!

PREBERI VEČ

19.07.2019

Ponudbo smo zaokrožili s trajnostnim pakiranjem toaletnega papirja

S pomočjo invalidskega podjetja Paloma PIS smo ponudbo zaokrožili s trajnostnim pakiranjem toaletnega papirja. Vse zainteresirane trgovce izdelkov v trajnostnih embalažah in rinfuzi vabimo, da se za informacije in ponudbo obrnete na Paloma PIS d.o.o. Kontaktne podatke najdete v prispevku s klikom na gumb PREBERI VEČ. Vitae sapien pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus.

PREBERI VEČ

07.05.2019

Uprava družbe Paloma d.d. sklicuje 29. skupščino

Dnevni red in predloge sklepov z utemeljitvami si lahko preberete v prilogi.

PREBERI VEČ

Kontakt

Paloma d.d.
Sladki Vrh 1
SI - 2214 Sladki Vrh Slovenija
 
+386 (0)2 6457 100
 

Spremljajte nas